Sök
GetRefilled

Meny

HÅLLBARHET


Efter nästan 15 år i modebranschen, en bransch i viktig och omfattande förändring mot att bli mer hållbar, är det självklart för oss att vara en del i den omställningen. Ambitionen, medvetenheten och drivkraften är stor - ibland blir vi otåliga, ibland går det för fort och i vissa frågor behöver vi lära oss mer. Men allt räknas; både de stora och små stegen!

För att överblicka hållbarhetsarbetet ser vi till fyra olika delar:


Produkterna

Vi strävar efter att göra produkter som används. Som används om och om igen. Vi ställer höga krav på oss själva när det gäller passform och kvalitet för att plagget ska ha en livslängd som varar över tid oberoende av trender.

MÅL
Vi strävar mot att 100% av våra produkter ska bestå av minst hälften (50%) återvunnet, nedbrytbart, ekologiskt eller prioriterade material ur hållbarhetsperspektiv (som till exempel tencel eller modal).

STATUS
Under 2022 når vi halvvägs till vårt hållbarhetsmål gällande produkterna.


Människorna

All våra människor är viktiga. Alla våra relationer är viktiga. Oavsett om du är kund, kollega, leverantör eller samarbetspartner är du viktig för oss. Oavsett bakgrund, etnicitet, ålder, kroppsform, sexualitet är du lika viktig oavsett var och hur vi möts. För hållbara relationer med våra människor är information, transparens och kunskap viktiga nycklar. Hälsosamma och rättvisa arbetsförhållanden för våra kollegor ett av våra viktigaste ansvar och i all våra led väljer vi också samarbetspartners med samma principer.


Miljön

Vi strävar efter att minimera papper och plast i emballage och att efter att välja återvunnet material. Vi avstår från flygtransport och vi väljer produktion med geografisk närhet, i Europa. Produktion i Europa innebära korta ledtider, korta leveranssträckor men också att vi lättare kan säkerställa önskad kvalitet.

MÅL
100% produktion i Europa. Avstå helt från flygtransport av varor.

STATUS
99% måluppfyllelse under 2022

Även i vardagen försöker vi hushålla med resurserna och på vår arbetsplats är det självklart att välja digitalt före papper, att källsortera och när vi reser är tåg vårt första alternativ.


Vi vill bidra till människors välmående. Vi vill bidra till glädjen i det aktiva livet. Vi vill inspirera till en mer hållbar livsstil. Vi önskar att våra produkter gör dig till ännu lite bättre och mera DU.

Att värna om medmänniskorna innebär för oss också att sponsra föreningsliv, att stötta den lokala kvinnojouren och delta i välgörenhetsprojekt.

Vi strävar efter att minimera plast och icke-återvunnet papper i våra förpackningar. Våra klädetiketter är gjorda av återvunnet papper, tryckta med en sojabaserad färg. Våra e-handelsfraktpåsar, presentpåsar och butikspåsar är gjorda av återvunnen plast.

#getrefilled

Hashtagga dina bilder med #getrefilled

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

Om oss

Femton år i modebranschen och en pandemi som påverkat vår vardag och livsstil. Det tillsammans med en enorm längtan efter ett par riktigt bra träningsshorts blev startskottet för get.refilled. Att hitta balans mellan vardag och fritid, balans mellan massor-att-göra och lugn, balans mellan socialt liv och egentid är något vi prioriterar högt. En viktig nyckel till balans för oss är aktivitet och träning, gärna tillsammans med människor vi tycker om. Mitt i vår strävan efter balans märkte vi att vi saknade träningskläder vi känner igen oss i. Som passar oss, våra kroppar, vår stil och vår önskan om ett hållbart liv. Plagg som vi hoppar i på morgonen för att påminna oss om den aktivitet som behöver bli gjord under dagen. Träningskläder där funktion möter fashion oavsett vilken sport vi utövar. Det är get.refilled.

OM OSS

KONTAKTA OSS

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.