Sök
GetRefilled

Meny

OM VÅRA PLAGG


GR skapar hållbara, träningsinriktade produkter till kvinnan som lämnat tonårskroppen bakom sig. Högkvalitativa plagg i tillåtande form som är snälla mot våra kroppar, både genom hållbara tyger och tillåtande form. Vi vänder oss till den stilmedvetna kunden som länge letat efter den perfekta träningstopen som inte framhäver magen och de perfekta träningshortsen som är feminina utan att vara snippkorta  GR gör det möjligt för kunden att fylla sin garderob med träningskläder som inte är anpassade till en specifik sport utan till kundens personliga stil.

I vårt design arbete är fashion, de noga uttänkta detaljerna, funktionen och att prova plaggen om och om igen enormt viktigt. Toparna skall släppa där det är bekvämt och sitta åt där det känns viktigt. Höga midjor i tillåtande material, praktiska fickor för studsiga padelbollar, ärmisättningar som följer årets trender, avslut på topar som går nedanför byxkanten, shorts som främjar rörelseglädje i feminin passform – allt tillsammans skapar GR och bidrar till formpositivitet kring träning och umgänge!

#getrefilled

Hashtagga dina bilder med #getrefilled

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

Om oss

Femton år i modebranschen och en pandemi som påverkat vår vardag och livsstil. Det tillsammans med en enorm längtan efter ett par riktigt bra träningsshorts blev startskottet för get.refilled. Att hitta balans mellan vardag och fritid, balans mellan massor-att-göra och lugn, balans mellan socialt liv och egentid är något vi prioriterar högt. En viktig nyckel till balans för oss är aktivitet och träning, gärna tillsammans med människor vi tycker om. Mitt i vår strävan efter balans märkte vi att vi saknade träningskläder vi känner igen oss i. Som passar oss, våra kroppar, vår stil och vår önskan om ett hållbart liv. Plagg som vi hoppar i på morgonen för att påminna oss om den aktivitet som behöver bli gjord under dagen. Träningskläder där funktion möter fashion oavsett vilken sport vi utövar. Det är get.refilled.

OM OSS

KONTAKTA OSS

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.