Sök
GetRefilled

Meny

OM OSS


Allt började med ett par träningsshorts och ett frustrerat telefonsamtal. Varför finns det inga riktigt bra träningsshorts till oss tjejer som går ner lite över låret och har en feminin modell som passar våra midjor och höfter? Varför behöver vi köpa herrshorts i fel storlek och fel passform?

Med våra 15 år i modebranschen, där vi designat och sålt kläder till vår fantastiska målgrupp – ”vi som lämnat tonårskroppen bakom oss och som älskar bekväma plagg som vi känner oss fina i”, kände vi att det nästan är vår plikt att även göra träningskläder (och naturligtvis då också träningsshorts). Vi vill ge alla fantastiska, medvetna kvinnor i vår målgrupp möjlighet att vara bekväma och fina på träningen också. Vi tänker att vår målgrupp är precis som vi – helt vanliga kvinnor, med helt vanliga kroppar som prioriterar välmående genom rörelse och umgänge. Rörelse kan vara en må-bra-promenad i skogen, en svettig padelmatch eller ett svinjobbigt intervall-löp pass i backen på motionsslingan. Rörelsen i sig behöver inte vara  prestationsinriktad utan kan rakt upp och ner handla om… välmående. Vi tror stenhårt på att rörelseglädje är en väldigt viktig ingrediens för ett hållbart liv. Att kunna vara en liten del i att bidra till välmående och hållbar livsstil hos vår målgrupp, det är stort och viktigt.

Efter vårt frustrerade telefnosamtal startades något i våra entreprenörskroppar. Vi är ganska otåliga och när vi väl har startat då går det fort. Det blev inte bara ett par träningsshorts, det blev en hel träningskollektion. Vi är grymt stolta över att presentera våra GR plagg som kan användas om och om igen i massor av olika sammanhang. Vi har inspirerats av vår egen träning och den träning som våra nära och kära utövar. Vi går, vi springer, vi spelar padel, vi gymar, vi cyklar, vi går på boxpass, vi golfar, vi dansar, vi yogar och massor av andra aktiviteter, gärna tillsammans. Våra plagg är inte riktade till någon speciell sport utan är gjorda för alla speciella personer och passar utmärkt att användas i många olika sporter.

Hoppas du hittar dina favoriter och att du kan bygga din egen stil. Välkommen till GR världen.

#getrefilled

Hashtagga dina bilder med #getrefilled

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

Om oss

Femton år i modebranschen och en pandemi som påverkat vår vardag och livsstil. Det tillsammans med en enorm längtan efter ett par riktigt bra träningsshorts blev startskottet för get.refilled. Att hitta balans mellan vardag och fritid, balans mellan massor-att-göra och lugn, balans mellan socialt liv och egentid är något vi prioriterar högt. En viktig nyckel till balans för oss är aktivitet och träning, gärna tillsammans med människor vi tycker om. Mitt i vår strävan efter balans märkte vi att vi saknade träningskläder vi känner igen oss i. Som passar oss, våra kroppar, vår stil och vår önskan om ett hållbart liv. Plagg som vi hoppar i på morgonen för att påminna oss om den aktivitet som behöver bli gjord under dagen. Träningskläder där funktion möter fashion oavsett vilken sport vi utövar. Det är get.refilled.

OM OSS

KONTAKTA OSS

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.